Toerisme
  
 
...
...
...
About Unior
Forging parts
Hand tools
Machine tools
Toerisme
Historie
Mission & Vision
 
...
Wat is nieuw 
VDE test 
Download catalogusToerisme is ťťn van de snelst groeiende activiteiten van UNIOR. De eerste toeristen komen rond 1970  naar de ongerepte natuurlijke schoonheid in de Pohorje. Op de Rogla, een bergtop op 1517 meter boven de zeespiegel, heeft UNIOR een sportcentrum ontwikkeld  met naar keuze, hotel of bungalow accommodaties. In de winter kunt u schitterende ski afdalingen maken, er zijn 13 liften. De hellingen zijn voorzien van sneeuwkanonnen, zodat u gegarandeerd 100 dagen kunt genieten van het skiŽn. 

In de zomer kunt u fietsen, heerlijk wandelen, paddestoelen zoeken of andere zomer activiteiten ondernemen. Onder de uitstekende recreatieve mogelijkheden mogen we zeker niet vergeten het Olympisch Centrum. Deze accommodatie wordt door werelds beste atleten en sporters gebruikt voor een fysische en tactische voorbereiding. Vele nationale en internationale selecties komen hier terug.

Slechts op 15 kilometer verwijderd van dit sportcentrum treft u in het dorpje Zrece het fraaie Therme hotel met genees- krachtige bronnen. Dit resort biedt u appartementen/bungalows of hotelaccommodatie aan en behoort tot de top van de thermen in SloveniŽ met een totaal van 1600 m≤ zwembaden Een sauna dorp met Finse, stoom en infrarood sauna’s, ceramische bedden, een vitaminerijke rustplaats, en een keuze uit klassieke, Thai, Shiatsu en andere massages. Het is een centrum voor de traditionele Sawaddee therapie. Het fitness centrum en vele andere attractie staan tot uw beschikking. Zeer geschikt om u heerlijk te laten verwennen.

pix.gif